Ashok Kumar Weds Yoga Priya My Son Sai Dheepak Chinna Maady - Ram Kumar. My Name Is Bhaskar Bullet Bhaskar Ashok Kumar Weds Yoga Priya  Marriage SCS Team Arun Chandar Marriage SCS Team Bharani MarriageHR Cynthiya Marriage Quality Team Hari Marriage Hemnath And Arun Chandar BA Team Lokesh Marriage SCS Team Mani Marriage SCS Team AV Rajesh Marriage PHP Team Rajkumar Marriage

Monday, April 11, 2011

What a great job from government of india

1) Qus.: What are you doing?

Ans.: Business.

Tax : PAY PROFESSIONAL TAX


2) Qus.: What are you doing in Business?

Ans.: Selling the Goods.

Tax : PAY SALES TAX


3) Qus.: From where are you getting Goods?

Ans.: From other State/Abroad

Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI


4) Qus.: What are you getting in Selling Goods?

Ans.: Profit.

Tax : PAY INCOME TAX


5) Qus.: How do you distribute profit ?

Ans : By way of dividend

Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX


6) Qus.: Where you Manufacturing the Goods?

Ans.: Factory.

Tax : PAY EXCISE DUTY


8) Qus.: Do you have Staff?

Ans.: Yes

Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX


9) Qus.: Doing business in Millions?

Ans.: Yes

Tax : PAY TURNOVER TAX ?

Ans : No

Tax : Then pay Minimum Alternate Tax


10) Qus.: Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?

Ans.: Yes, for Salary.

Tax : PAY CASH HANDLING TAX


11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?

Ans.: Hotel

Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX


12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?

Ans.: Yes

Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX


13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?

Ans.: Yes

Tax : PAY SERVICE TAX


14) Qus.: How come you got such a Big Amount?

Ans.: Gift on birthday.

Tax : PAY GIFT TAX


15) Qus.: Do you have any Wealth?

Ans.: Yes

Tax : PAY WEALTH TAX


16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?

Ans.: Cinema or Resort.

Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX


17) Qus.: Have you purchased House?

Ans.: Yes

Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE


18) Qus.: How you Travel?

Ans.: Bus

Tax : PAY SURCHARGE


19) Qus.: Any Additional Tax?

Ans.: Yes

Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL &

SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!


20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?

Ans.: Yes

Tax : PAY INTEREST & PENALTY


21) INDIAN : Can I die now??

Ans : No, wait we are about to launch the FUNERAL TAX


--------------------------------------------------------------------------------------------------

2) Petrol Price in INDIA

Pakistan Rs. 26

Bangladesh Rs. 22

Cuba Rs. 19

Nepal Rs. 34

Burma Rs. 30

Afghanistan Rs. 36

INDIA Rs. 63.40

3) BASIC COST PER 1 LITRE 16.50

Centre tax 11.80%

Excise duty 9.75%

Vat cess 4%

State tax 8 %

Total Rs. 50.05

Now extra 13.35 Rs, PER 1 LITRE

What a Great job from Govt. of India …

Pass this messages to ALL INDIANS…………………